LAVENDELOLJE

Beroligende eterisk olje som gir en forfriskende duft

Modern Health lavendelolje 10ml

Beroligende eterisk olje som gir en forfriskende duft. Skal ikke brukes ufortynnet. Bør ikke brukes av gravide eller barn under tre år.

Fare: Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene. Kan utløse en allergisk hudreaksjon. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ved svelging kontakt umiddelbart giftinformasjonssenter eller lege. Ved hudirritasjon eller utslett søk legehjelp. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold: Lavandula Angustifolia Oil.

 

ETERISK OLJE med beroligende effekt

Lavendelolje er en eterisk olje, som har flere bruksområder. Kan tilsettes massasjeolje for å gi en beroligende og avslappende effekt. Gir en forfriskende duft i rommet.

Må ikke brukes ufortynnet.

DUFTSPREDER - DIFFUSER

Diffusere og duftspredere for eteriske oljer. Skap en deilig stemning og et velduftende hjem med våre eteriske oljer. Følg instruksjonen på diffuseren, men noen dråper tilsatt vannet pleier å være nok. 

HERLIG DUFT

Drypp noen dråper med lavendel-, sitron- eller peppermynteolje på støvsugerfilteret og du vil få en herlig og frisk duft i huset.

MASSASJEOLJE

Bruk 3-4 dråper lavendel eterisk olje til en teskje baseolje som f.eks. Mandelolje.  Masser nakke, rygg og skuldre for å kvitte deg med dagens spenninger.

bESØK OSS

Henrik Ibsens gate 28

0255 Oslo

Norway

Kontakt oss

+47 402 22 786

office@farmacan.no

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00