KRYDDER

Modern Health utvalgte krydderblandinger

Modern Health krydderblandinger er sammensatt av utvalgte krydder fra hele verden, for å kunne gi deg de optimale smaksopplevelsene. Vi nærmer oss Jul og populære krydder nå er: Julekrydder, ribbekrydder, stjerneanis, pomeransskall og safran.

Modern HEALTH JULEKRYDDER 70G

Et allsidig krydder til kaldmat og varm mat og til ulike typer drikke.

Ideell til julebaksten. Passer til tradisjonelle julekaker eller til andre kaker for å gi en smak av jul. Julekrydderet kan også brukes i julekako med krem og i gløggen. Den er også ideell til julegrøten som et alternativ til kanel. Den kan også tilsettes i medisterdeigen og i sylte, julesild eller i juleansjosen.

Innhold: Kanel, kardemomme, sitrusfrukt og muskat

Modern HEALTH Ribbekrydder 90g

Krydderblanding som egner seg godt til ribbe og svinestek eller stek i sin alminnelighet. Et spennende alternativ til den mer tradisjonelle salt og pepper blandingen.

En populær jule- og helårs krydderblanding som er meget velegnet til ribbe, svinestek og stek. 

Innhold: Nellik, muskatnøtt, kanel, hvitløk, salt og pepper

Modern HEALTH FISKEKRYDDER 70G

Et allsidig krydder til kaldmat og varm mat og til ulike typer drikke.

Krydderet passer til ulike typer fisk og hever smaken – en nødvendighet til fiskeretten. Smaksrikt krydder som gir dine fiskeretter en rund og god smak. Passer utmerket til stekt og grillet fist og i kalde sauser til fisk.

Innhold: Hvitløk, ramsløk, sitronzest, pepper og salt

Modern HEALTH POTETKRYDDER 50g

Urteblanding med løk som passer til alt av potetretter, varme og kalde retter. Passer til friterte poteter, kokte poteter, stekte poteter

Blandes ut i smør og over potetene eller dryss krydderet direkte over potetene rett før de er ferdige

Innhold: Persille, estragon, hvitkløk, salt og pepper

Modern HEALTH Stjerneanis hel 20g

Stjerneanis forbindes med julestemning. Populært å bruke i hjemmelaget gløgg til jul men kan også trekkes i vann og drikkes som te, punch, anislikører, gluhwein eller vin chaud. Perfekt til supper, kylling eller and, eller som smakstilsetning til ris.

Anvendelig krydder som kan brukes både til mat og drikke.

Innhold: Stjerneanis

Modern HEALTH VANILJESTANG 2STK

Ekte vaniljestang. Gir en søt, dyp og fyldig smak til desserter som creme brulee, i bakverk, hjemmelaget is og vaniljesaus.

Fantastisk krydder til jul ! Creme brulee, og julebakst

Innhold: Vaniljestang

Modern HEALTH Vaniljesukker 70g

Ekte vaniljesukker av vaniljefrø fra vaniljestang gir en søt, dyp og fyldig smak til desserter som creme brulee, i bakverk, hjemmelaget is og vaniljesaus.

Fantastisk til desserter, is, creme brulee, m.fl.

Innhold: Sukker og vanilje

Modern HEALTH safran 0.75g

Dette fantastiske krydderet brukes oftest for å gi lussekattene den fantastisk gulfargen og smaken. Utover dette anbefales den også til matretter som den franske fiskesuppen bouillabaisse, italiensk risotto og spansk paella.

Lusekattenes beste venn ! Et tips er å legge safran i et glass med en isbit og la glasset stå i kjøleskapet. Da får du enda mere smak og mer ut av krydderet.

Innhold: Safran

Modern HEALTH Pomeransskall 10g

I Norge har tørket pomeransskall særlig tradisjon som et julekrydder og detbrukes da blant annet i julekakene og i gløggen.  Men egentlig kan pomerans-skall brukes hele året og er særlig velegnet til te, bakverk, syltetøy, chutney, kinesisk mat og karriretter.

Innhold: Pomeransskall (Citrus aurantium amara) 

Modern HEALTH STJERNEANIS MALT 10G

Passer perfekt til hjemmelaget gløgg til jul man kan og trekkes i vann og drikkes som te. Er ideell til alle former for julebakst. Til baksten anbefales malt stjerneanis.

Krydderet som skaper julestemning – erfekt til julebaksten og juledrikken! 

Innhold: Stjerneanis

bESØK OSS

Henrik Ibsens gate 28

0255 Oslo

Norway

Kontakt oss

+47 402 22 786

office@farmacan.no

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00