FLYTENDE PARAFIN

      Ved treg mage og forstoppelse

Modern HEALTH FLYTENDE PARAFIN 100ml / 500ml

Bløtgjørende avføringsmiddel.

Flytende benyttes som bløtgjørende avføringsmiddel. Produktet virker trolig mykgjørende ved at det legger seg som et lag rundt avføringen og dermed reduserer opptak av væske i tarmen. Flytende Parafin har i tillegge en smørende effekt, som igjen bidrar til å bedre tarmpassasjen.

Innhold: Paraffinum liquidum.

PRODUKTINFORMASJON

Bør ikke brukes regelmessig over lengre tid

Må ikke brukes av gravide og små barn

Personer med gjennomgått slag eller andre nevrologiske tilstander som gir svelgeproblemer, eller personer som har økt tendens til oppkast, bør unngå bruk av flytende parafin

Generelt om avføringsmidler

Avføringsmidler er stoffer eller medikamenter som bidrar til å bløtgjøre avføringen ved treg avføring. Du bør først prøve ikke-medikamentelle metoder for å bedre avføringen, før du tar i bruk farmakologiske avføringsmidler. Det er viktig med fysisk aktivitet og at du prøver å få til regelmessige avføringsvaner.

Fiberholdige matvarer gir tarmen mer å arbeide med, og det er viktig at du drikker mye vann til. 

Flytende parafin

AFlytende parafin er en fargeløs, noe tyktflytende olje som benyttes som et bløtgjørende og smørende avføringsmiddel. Flytende parafin kan gjøre at kroppen får en nedsatt resorpsjon av de fettløselige vitaminene A, D og E. Derfor kan langvarig bruk av dette avføringsmiddelet føre til mangel på nettopp disse vitaminene. 

bESØK OSS

Henrik Ibsens gate 28

0255 Oslo

Norway

Kontakt oss

+47 402 22 786

office@farmacan.no

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00