INGREDIENSER TIL MATLAGING
Vi produserer en rekke tilsetningsstoffer som brukes i forbindelse med matlaging.

KOSTTILSKUDD
Modern Health tilbyr høykvalitets kosttilskudd, alt fra klassiske produkter til spesialiserte serier som omfatter: Organiske produkter, Naturlige vitaminer og mineraler, samt vår Rene serie uten kunstige ingredisenser.


Modern Health natriumbenzoat 40g
Konserveringsmiddel til saft og syltetøy
Brukes i matlaging som konserveringsmiddel i saft og syltetøy.
Ingredienser:
Natriumbenzoat (E211).



Modern Health Pottaske 40 g
Hevemiddel til bakverk
Pottaske benyttes blant annet i småkaker til jul, som for eksempel peppernøtter. Hever deigen og gjør bakverket luftig og porøst.
Ingredienser:
Kaliumkarbonat (E501).

Modern Health osteløpe 60ml
Osteløpe til fremstilling av ost
Osteløpe brukes for å få melken til å koagulere, slik at ostestoffet kan skilles fra mysen. Den medvirker også i modning av osten ved å bryte ned noe av kaseinet, mens osten lagres og modnes. Anbefalt temperatur ved tilsetning er 36-40 °C. Oppbevares i kjøleskap (2 °C – 8 °C).
Ingredienser:
Vann, natriumklorid, natriumbenzoat (<1 %), chymosin, pepsin.



Modern Health flytende glukose 100ml
Motvirker krystallisering i søtsaker og gir smidigere masse
Flytende glukose brukes til karameller, marsipan, iskrem og glasur. Hindrer at massen sukrer seg, og gir smidigere masse.
Ingredienser:
Glukosesirup.

Modern Health kremortartari 40g
Stabilisator til marengs og suffléer
Kremortartari benyttes i matlaging som en stabilisator, for å beholde spensten i eggehviten i marengs og suffléer. Forhindrer krystallisering av sukker, og kan brukes i bakst av lette kaker som har likhetstrekk med sukkerbrød. Egnet som stabilisator i glasur. Kremortartari går også under navnet vinstein.
Ingredienser:
Kaliumhydrogentartrat (E336) (vinstein).


BESØK OSS
Henrik Ibsensgate 28
0255 Oslo
Norway
KONTAKT OSS
+47 402 22 786
office@farmacan.no
KUNDESERVICE
Mandag – Fredag: 09:00 – 16:00