OSTELØPE
Perfekt når du skal lage ost
Modern HEALTH OSTELØPE 60ml
Osteløpe brukes til fremstilling av ost og brukes for å få melken til å koagulere, slik at ostestoffet kan skilles fra mysen. Den medvirker også i modning av osten ved å bryte ned noe av kaseinet, mens osten lagres og modnes. Anbefalt temperatur ved tilsetning er 36-40 °C. Oppbevares i 2-8 grader i kjøleskap.
Innhold: Vann, natriumklorid, natriumbenzoat (<1 %), chymosin, pepsin
Hva er osteløpe?
Osteløpe, løpe er en blanding enzymer som brukes ved produksjon av ost. Enzymene brukes for å få melken til å koagulere, slik at ostestoffet kan skilles fra mysen. Løpeenzymene (kymosin og pepsin) medvirker også i modningen av osten ved å bryte ned noe av kaseinet mens osten lagres og modnes. Osteløpe kan brukes til en fremstilling av alle ostetyper.
bESØK OSS
Henrik Ibsens gate 28
0255 Oslo
Norway
Kontakt oss
+47 402 22 786
office@farmacan.no
Kundeservice
Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00