MANDELOLJE

      Fuktbevarende for ansikt, kropp og massasje

Mandelolje flaske

Modern HEALTH MANDELOLJE 100ml

Mandelolje passer til de fleste hudtyper og er godt egnet som fuktbevarer for ansikt og kropp. Brukes også som baseolje til massasje.

Innhold: Prunus Amygdalus Dulcis Oil.

FORDELER VED MANDELOLJE

Mandeloljen har en beskyttende og nærende effekt på huden. Mandelolje balanserer hudens olje/fuktnivå og gir en myk overflate. Oljen inneholder linolsyre og en rekke andre essensielle fettsyrer som kroppen selv ikke produserer. Mandelolje er mykgjørende og beskyttende. Den er meget bra for sensitiv hud og motvirker tørr hud. Den kan også fint brukes i dusjen, badevannet eller du kan blande den med eteriske oljer.

MASSASJEOLJE

Mandelolje er en populær olje for bruk i massasje da det er en lett olje med minimal aroma. For å lage en god massasjeolje kan du blande ca. 10 dråper Lavendelolje med 30ml Mandelolje (baseolje). Dette gir en beroligende og avslappende effekt, og er perfekt når du skal massere nakke, rygg og skuldre for å kvitte deg med dagens spenninger. En annen olje du kan bruke som baseolje er Jojobaolje.

SOLBRENT HUD

Det vikstigste du kan gjøre for å forebygge solbrent og solskadet hud, og samtidig redusere risikoen for hudkreft er å alltid bruke god solbeskyttelse. Dersom du opplever lettere solbrenthet anbefaler vi at du prøver mandelolje som kan lindre betent og kløende hud.

BEVARER HUDENS GLØD

Å påføre mandelolje på huden din er en fin måte å låse inn fuktighet på og holde huden glødende hele dagen. Ikke bare vil huden din bli hydrert, men den vil også få en generelt bedre hudfarge og jevnere tone.

bESØK OSS

Henrik Ibsens gate 28

0255 Oslo

Norway

Kontakt oss

+47 402 22 786

office@farmacan.no

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00