KREMORTARTARI
Stabilisator til marengs og suffléer

Modern Health Kremortartari 40g
Kremortartari også kalt vinstein eller kaliumhydrogentartrat benyttes i matlaging som en stabilisator, for å beholde spensten i eggehviten i marengs og suffléer.
Innhold: Kaliumhydrogentartrat (E336) (vinstein)

KREMORTARTARI BRUKSOMRÅDER
Forhindrer krystallisering av sukker og kan brukes bla. i bakst av lette kaker, marengs og suffler. Den kan brukes i marengs, suffleer, sukkerbrød og visse letter kaker som har likhetstrekk som sukkerbrød, stabilisator i glasur.

FRISKERE FARGER
Tilsett en knivsodd Kremortartari når du koker grønnsaker slik at de beholder sine opprinnelige friske og klare farger.

FARGING - BEISING AV GARN
Bruk gjerne Kremortartari (Vinstein) sammen med Alun Teknisk i alunbeising av ull, da dette sørger for å holde ullen myk gjennom fargingen. Kremortartari vil også gi klarere farger, samtidig som røde og rosa toner forsterkes. Bruk den til ull, alpakke og silke. Vi anbefaler å bruke 5-6% kremortartari av garnets vekt.

PISKET KREM
En knivsodd Kremortartari gir deg perfekt pisket krem og sørger for at kremen holder seg fast og fin uten å falle sammen.

bESØK OSS
Henrik Ibsens gate 28
0255 Oslo
Norway
Kontakt oss
+47 402 22 786
office@farmacan.no
Kundeservice
Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00