JORDNØTTOLJE

      Mykgjørende olje for tørr hud

Modern HEALTH JORDNØTTOLJE 100ml / 250ML

Jordnøttolje tilfører huden naturlig fettstoff og er mykgjørende. Den er godt egnet til vasking av tørr hud i ansiktet og på kroppen. Kan tilsettes i badevannet. God som baseolje til massasje.

Innhold: Arachis Hypogaea Oil.

JORDNØTTOLJE

Jordnøttolje er en klar eller lysegul vegetabilsk olje utvunnet fra jordnøtter (peanøtter). Jordnøttoljen tilfører huden naturlige fettstoffer og brukes i ansiktet og på kroppen. 

FUKTER LEPPENE

Jordnøttolje er utmerket for å fukte leppene. Den inneholder vitamin E, som myker leppene og gjenoppretter deres naturlige rosa fargetone. Dette er enda en av de mange fordelene med jordnøttolje for huden. 

FOTMASSASJE

Jordnøttolje anbefales for å gi deg selv en avslappende fotmassasje. Begynn ved hælene og masser i oppadgående bevegelser. Benytt lett trykk og gni tærne til slutt. Du kan også konsentrere deg om de tørre områdene.

anti aldring

Selv om aldring er uunngåelig, kan jordnøttolje bidra til å bremse den! Jordnøttolje har antialdringsfordeler og inneholder mye vitamin E. Oljen kan hjelpe til med å redusere aldringstegn som mørke flekker, fine linjer, rynker, ujevn hud og pigmentering.

bESØK OSS

Henrik Ibsens gate 28

0255 Oslo

Norway

Kontakt oss

+47 402 22 786

office@farmacan.no

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00