INDISK TRAGANT

Fortykningsmiddel til marsipan, kransekake eller julebaksten.

Modern HEALTH INDISK TRAGANT 20G

Kalles tragant, indiskt tragant eller sterkulagummi. Fortykningsmiddel til kaker og konfekt.

Innhold: Sterkuliagummi (karayagummi E416)

 

INDISK TRAGANT BRUKSOMRÅDER

Brukes ofte i marsipan, kransekake eller peppermyntekonfekt sammen med peppermynteolje. 

HJEMMELAGET MARSIPAN

750 g mandler, 750 g melis, 1 1/2 ts Indisk Tragant, 2 ss eggehvite.
Smaksstoffer som konjakk, sherry eller likør og konditorfarge.

Skåld mandler og klem av skallet. Tørk mandlene f.eks. over natten, eller lav varme stekeovn i 1 time. Mal mandlene i hurtigmikser og tilsett melis og gjenta. Bland eggevhiten med tragant og kna til den er lett å jobbe med. Pakk den i plast og la hvile.

Perfekt til figurer og former

Indisk Tragant herder marsipan, sukkerpasta og-/ eller fondant, slik at man lettere kan lage figurer og modeller. Når sukkerpastaen tørker med tragent blandet inn, blir figurene faste.

bESØK OSS

Henrik Ibsens gate 28

0255 Oslo

Norway

Kontakt oss

+47 402 22 786

office@farmacan.no

Kundeservice

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00