INDISK TRAGANT
Fortykningsmiddel til marsipan, kransekake eller julebaksten.
Modern HEALTH INDISK TRAGANT 20G
Kalles tragant, indiskt tragant eller sterkulagummi. Fortykningsmiddel til kaker og konfekt.
Innhold: Sterkuliagummi (karayagummi E416)
INDISK TRAGANT BRUKSOMRÅDER
Brukes ofte i marsipan, kransekake eller peppermyntekonfekt sammen med peppermynteolje.
HJEMMELAGET MARSIPAN
750 g mandler, 750 g melis, 1 1/2 ts Indisk Tragant, 2 ss eggehvite.
Smaksstoffer som konjakk, sherry eller likør og konditorfarge.
Skåld mandler og klem av skallet. Tørk mandlene f.eks. over natten, eller lav varme stekeovn i 1 time. Mal mandlene i hurtigmikser og tilsett melis og gjenta. Bland eggevhiten med tragant og kna til den er lett å jobbe med. Pakk den i plast og la hvile.
Perfekt til figurer og former
Indisk Tragant herder marsipan, sukkerpasta og-/ eller fondant, slik at man lettere kan lage figurer og modeller. Når sukkerpastaen tørker med tragent blandet inn, blir figurene faste.
bESØK OSS
Henrik Ibsens gate 28
0255 Oslo
Norway
Kontakt oss
+47 402 22 786
office@farmacan.no
Kundeservice
Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00