GLYSEROL
Fortykningsmiddel til iskrem og kaker
Modern HEALTH GLYSEROL 100ml
Fortykningsmiddel til iskrem og kaker. Brukes i iskrem for å få en kremet konsistens. Øker smidigheten i sukkerpasta og masipan. Dette produktet har mange anvendelsesområder.
Innhold: Glyserol E422 (85 %), vann.
Bruksområder glyserol
Kan brukes til iskrem og kaker. Bevarer fuktugheten i kaker. Kan tilsettes vannet til juletreet for å beholde nålene lengre. Tilsetningsstoff til såpebobler.
Vaniljeis
Vaniljeis – her blander du eggeplommer med sukker og glukose og litt av fløte/melk i en egen bolle:
4 eggeplommer, 75 g sukker, 3 dl kremfløte, 1 dl helmelk, 3 ss glukose
1/2 vaniljestang (frøene)
lAG DINE EGNE SÅPEBOBLER
Prøv denne oppskriften om du vil ha ekstra store såpebobler: 5l vann, 2,5 dl flytende såpe og 30 ml Glyserol
Bruk gjerne en mild såpe og lag såpeboblevannet dagen før du skal bruke det for best mulig resultat.
Glyserol mot flekker
Glyserol egner seg særlig bra for å fjernekaffe-, te- og vinflekker, også frukt- og saftflekker. Teflekker: Bland like deler eggeplomme og glyserol. Påføres flekk, som må tørke før plagget vaskes.
Kaffeflekker: Påfør glyserol og bløtlegg i melk. Vask deretter som vanlig.
bESØK OSS
Henrik Ibsens gate 28
0255 Oslo
Norway
Kontakt oss
+47 402 22 786
office@farmacan.no
Kundeservice
Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00